SVEKRVA I ZAOVA SU ME OVAKO VREĐALE, A ONDA SU PREŠLE NA DETE: Srpkinja u procesu razvoda rekla svoju mračnu tajnu
Foto: Profimedia

KO BI REKAO

SVEKRVA I ZAOVA SU ME OVAKO VREĐALE, A ONDA SU PREŠLE NA DETE: Srpkinja u procesu razvoda rekla svoju mračnu tajnu

Ja bih budala i dalje ćutala, da je ostalo na meni

Objavljeno: 22:50h

"Svekrva i zaova mogu da napišu knjigu pod nazivom 'Kako uvrediti snajku indirektno'", glasi rečenica koju je sa ostalima podelila jedna Srpkinja, priznavši da su one dve najviše zaslužne za njen razvod koji je u toku.

Žena iz Srbije koja se na Iks platformi potpisuje kao "Princess Consuela Bananahammock" priznala je drugim korisnicima kroz šta je sve prošla zbog svekrve i zaove. Iako je sada kasno da ispravlja stvari, priznaje da najviše žali što ih od starta nije postavila "na svoje mesto", što će učiniti jer, kaže, sada postupaju tako sa njenim detetom.

"Nisu bile sitnice, već ozbiljni komentari puni zlobe prikriveni smehom. Nikada se nisam nastavljala, uvek sam ćutala i pravila se da ih ne čujem. Sada su prešle na dete. Neće da može...

Perioda trudnoće i komentara ne želim ni da se sećam. Zato su i njihova deca takva, ali to neće nikada priznati. Ne može biti normalan muž i otac ako je ceo život slušao i gledao zlo... Savršeno se uklapaju u definicije narcisa i manipulatora", napisala je ona, pa pored priznanja da je srećna što one više nisu deo njenog problema, dodala:

"Ja bih budala i dalje ćutala, da je ostalo na meni. Kako sam ja ispala iz priče, prešle su na dete i to nećemo da dozvolimo. Pričaju joj da se ubucila, da će biti debela kao mama, da je razmažena, da se stalno ljuti... Ko zna šta će biti sada kada su se mama i tata posvađali... Imam sreće što je dete takvo kakvo je i ne da na sebe".

"Pasivna agresija i odraz slabosti karaktera"

Njena objava navela je druge da je podrže u daljim namerama ali i da priznaju da nije usamljen slučaj.

"Prošla isto. To ti je uvek pasivna agresija i odraz slabosti karaktera. Jaki i dominantni ljudi direktno ti saspu u lice šta im kod tebe smeta. Sitna podje*avanja su odraz slabića.. Imaj to na umu kad rešiš da im odgovoriš", "Mene moja u sedmom mesecu direktno izvređala. Zvanična snaja joj neću ni postati a sina neka zadrži", "Jezik bih sebi iščupala pre nego što bih snaju uvredila, a Boga mi i ako majka krene samo je ćuteći pogledam i ona odmah prestaje. To mi je sestra koju nemam", "Želudac mi se prevrne i posle osam godina od napuštanja jedne priče baš zbog gorenavedenih situacija između ostalog. A bilo je i direktnog vređanja" glasili su neki od komentara ispod objave.

Bonus video

01:34

PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.